jueves, 3 de mayo de 2007

2ª Experiència: Jo vull ser com...!!!!

Jo vull ser com....!! és una experiència que comporta més activitat cognitiva per part de l’alumnat d’Ed. Infantil. Ja que es treballa l’àmbit de la competència: Impacte històrico-social i comunicació audiovisual , camps no tan evidents i visuals com els que es treballaven a la primera experiència.

Els objectius que persegueixen son:

Investigar quin és el programa de TV més vist i en quines hores es mira la TV. A traves de qüestions orals, enquestes prèviament preparades, entrevistes als pares, etc.
Descobrir els valors i contravalors que transmeten les sèries de dibuixos animats. Veure si els personatges dels dibuixos que els agraden són bones persones i volen ajudar a la gent o per el contrari volen fer el mal
Observar com es presenten els conflictes i quina resolució se'ls dóna en les sèries de dibuixos animats. Veure el final de diferents tipus de dibuixos i debatre sobre com a acabat, i una activitat seria canviar el final ells mateixos si no els agrada. A través de la realització de seqüències d’un còmic, o amb fotos, etc., Activitats que donaran pas al següent objectiu:
Saber narrar una història mitjançant la utilització d'imatges fixes seqüenciades (còmic, auca, foto).
Amb aquesta experiència s’endinsarem ja des de Infantil en el camp dels mitjans de comunicació, així com treballarem altres arrees relacionades com: Descoberta de l'entorn. Llenguatge verbal. Llenguatge plàstic

No hay comentarios: